Bűnügy

Beleáll a Fidesz: támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni anélkül, hogy tartani kelljen a gyónáskori kitudódástól

Baleset

Súlyos vonatbaleset Adácsnál, a mozdonyvezető beszorult a fülkébe, mentőhelikoptert is riasztottak

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Meghalt az egyik sofőr az M0-son délelőtt történt balesetben

Ütközésben megsérült kamion az M0-s autóúton Gyál közelében 2023. november 29-én. Az autóút Győr felé vezető oldalán a 29. kilométerszelvényben egy furgon nekirohant az előtte közlekedő horvát rendszámú kamionnak. Az ütközés következtében a furgon vezetője a helyszínen életét vesztette.
Ütközésben megsérült kamion az M0-s autóúton Gyál közelében 2023. november 29-én. Az autóút Győr felé vezető oldalán a 29. kilométerszelvényben egy furgon nekirohant az előtte közlekedő horvát rendszámú kamionnak. Az ütközés következtében a furgon vezetője a helyszínen életét vesztette. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Baleset miatt megállították az M0-s autóút forgalmát az M1-es autópálya felé az M5-ös autópálya csomópontjánál szerda délelőtt. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy egy ember meghalt a balesetben.

Szabóné Berki Bianka, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az autóút Győr felé vezető oldalán a 29-es kilométernél egy mikrobusz nekirohant az előtte haladó horvát felségjelű kamionnak.

Az ütközés következtében a mikrobusz vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 8 kilométeres torlódás alakult ki a szakaszon.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!