Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Meghalt a csecsemő, akit császármetszéssel hoztak világra, miután anyja életét vesztette egy autóbalesetben

Összeroncsolódott személyautó a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt a gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én.
Összeroncsolódott személyautó a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt a gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Meghalt az a csecsemő, akit császármetszéssel emeltek ki az édesanyja hasából, miután a nő szerdán autójával fának ütközött és meghalt – számolt be az RTL Híradó.

Mint korábban megírtuk, a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket. Egy a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését, de ez nem sikerült. Közben két mentőhelikopter és két mentőautó is a helyszínre érkezett, és az egészségügyi szakemberek azonnali császármetszést végeztek.

Az RTL Híradó azóta úgy értesült, a 33. hétre született, 1700 grammos csecsemőt a fővárosi Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának oxigénhiányos állapot ellátására szakosodott osztályára vitték a mentők, de nem sokkal később meghalt. Ezt a kórház egyelőre hivatalosan nem erősítette meg.

Kapcsolódó friss hírek