Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Micsoda férfi! Orbán Viktor a halál torkába utazott: a magyar családokat megnyomorító bűnös városba, megtámadóink főhadiszállására, Európa no-go zónájába

Az Európai Tanács által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozójára, amelyet az orosz-ukrán válság ügyében tartanak Brüsszelben 2022. február 24-én.
Az Európai Tanács által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozójára, amelyet az orosz-ukrán válság ügyében tartanak Brüsszelben 2022. február 24-én. Fotó: MTI/Európai Tanács

Orbán Viktor berlini tárgyalásai végeztével Brüsszelbe utazott, ahol kedden részt vesz a kereszténydemokrata internacionálé (CDI-IDC) vezetőségi ülésén – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A Fidesz elnöke ugyanis egyben a konzervatív erőket tömörítő világszervezet egyik alelnöke is.

A jobboldali pártvezetők mostani brüsszeli egyeztetésükön az Európa „kapujában” zajló háborús krízisekről: Ukrajnáról és az izraeli-palesztin viszályról, a nemzetközi rend jövőjéről és a béke fontosságáról tárgyalnak, de szóba kerülnek Európa gazdasági és költségvetési problémái is – közölte a sajtófőnök.

Kapcsolódó friss hírek