Időjárás

„Tartós havazás kezdődik”, de előbb még ónos eső miatt adott ki másodfokú riasztást a meteorológiai szolgálat

Baleset

Sokkoló videó: zebrán gázolt el két nőt egy BMW Solymáron, majd továbbhajtott, keresik a rendőrök

Bűnügy

„Halott férfit” fogott el a rendőrség Érden, de kiderült, hogy él

A legjobb karácsonyi céges ajándék ötletek

HirdetésHirdetés
A legjobb karácsonyi céges ajándék ötletek

Egyre jobban közeledik a karácsony, így ideje gondoskodni róla, hogy családtagjainknak és barátainknak mindent beszerezzünk időben. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg azokról sem, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk, a hétvégéket nem számítva. Különösen, ha jó viszonyt ápolunk velük.

Egy nagyvállalat esetében nem kell több száz vagy ezer embert megajándékozni, de azokat meglephetjük egy kis aprósággal, akikkel közeli munkakapcsolatban vagyunk. Cégvezetőként vagy irodavezetőként pedig nemcsak illendő, hanem a csapatot is összehozhatja egy kis ajándékozás. A kollégákat nem csak céges bögrével vagy tollal lehet meglepni, ennél vannak kreatívabb alternatívák is. A Meglepkék.hu tárgyi ajándékok mellett számos élményt is kínál, melyekből érdemes válogatni.

Kreatív apróságok

Ha ragaszkodunk az apróságokhoz, akkor arra kell ügyelni, hogy lehetőleg ne valamilyen tucatszám kapható, porfogót válasszunk, hanem csempésszünk az ajándék kiválasztásába némi kreativitást. Azok a meglepetések, melyekről ordít, hogy olcsók vagy csak muszájból lettek megvásárolva, biztosan nem aratnak osztatlan sikert.

Egy toll is jó választás lehet, ha igazán minőségi, dekoratív és nem a legolcsóbb fajta, silány minőségű termék. Még jobb, ha egy határidőnaplóhoz jár, melynek nagy hasznát lehet venni a hétköznapokban is. Az ideális ajándék egyik fontos ismérve, hogy hasznos, nem pedig egy felesleges kacat, ami a szekrény hátuljába kerül. Egy személyre szabott rövidital vagy egy igazán jó minőségű bor szintén kiváló választás.

Tárgyi ajándék helyett élmények

Az élmények nagy előnye, hogy összehozzák a kollégákat, így csapatépítő gyanánt is beillenek. Bor vagy más szeszes ital ajándékozás helyett a teljes csapat részt vehet egy borkóstolón, mely az egyik legkedveltebb közös program, amire az összes kolléga becsatlakozhat. Ha a cég profiljába beleillik, akkor egy csoportos főzőkurzus is jó döntés lehet.

Ha nem azonnal szeretnénk a programot, hanem csak beharangoznánk az élményt, akkor a vitorlázás is kiváló alternatíva. Az adrenalinkedvelő kollégák valószínűleg lelkesen fogadják, ha bejelentjük, hogy egy autós élménnyel készültünk nekik az ünnepek alkalmából. A száguldozás, az egymásnak való szurkolás, és a motor felbúgása életre szóló emlékké válhat. Nemcsak férfiaknak, hanem akár nőknek is.

Ha a kollégák nyitottak a nem mindennapi tapasztalatokra, akkor a szélcsatornás lebegés is szóba jöhet. Ez a tandemugrás biztonságosabb verziója, így aki nem tudja elképzelni, hogy kiugorjon egy repülőből, de az élményt átélné, annak ez kiváló alternatíva.

Az utalvány beváltása

A kapott utalványt nem szükséges azonnal beváltani, hiszen erre több hónap áll rendelkezésre. A kollégák is szívesebben térnek vissza januárban a munkába, ha egy izgalmas csapatélmény lebeg a szemük előtt, melyen majd közösen részt vesznek.

Ezek is érdekelhetnek

Pottyondy Edina Bayer Zsoltnak: „burzsuj, vén, csoffadt fasz”

Tóth Gabi új kedvese ölében romantikázik ország-világ előtt

Visszatér az X-Faktor

Két telitalálatos is volt a Skandináv lottón, valakik egyenként 272 milliót nyertek

Jogerősen elítélték Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemért

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás