Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Tűz ütött ki egy nagytétényi műhelyben, több gázpalack is felrobbant

A mintegy 80 négyzetméteres műhely teljes terjedelmében égett.

Tűz ütött ki egy nagytétényi műhelyben, több gázpalack is felrobbant
Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Több gázpalack is felrobbant Budapesten, egy XXII. kerületi műhelyben, ahol csütörtök hajnalban csaptak fel a lángok – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Azt írták, hogy tűz ütött ki egy műhelyként használt melléképületben a Diósdi utcában; a mintegy 80 négyzetméteres műhely teljes terjedelmében égett, a lángok átterjedtek a szomszédos lakóház tetejére is.

Lángol 🔥Robban 💥Omlik 🏚Úgy tűnik, elolthatatlan…Mégis megnyerték a csatát a fővárosi tűzoltók! 💯Tűz ütött ki 🔥 az éjszaka folyamán egy műhelyként használt melléképületben Budapest huszonkettedik kerületében, a Diósdi utcában. A mintegy nyolcvan négyzetméteres, műhelyként használt ingatlan egésze lángokban állt. A tűz a mellette lévő lakóház tetejének mintegy kétharmadára is átterjedt. A műhelyben több propánbutángáz- és hegesztőpalackot is tároltak. Ezek közül néhány felrobbant, többet azonban a fővárosi hivatásos tűzoltók 👨‍🚒 épségben kivittek az égő épületből. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral 💦 fékezték meg a lángokat.Videó: FKI Videóstúdió

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Thursday, November 2, 2023

A műhelyben több propán-bután gáz- és hegesztőpalackot is tároltak, amelyek közül néhány felrobbant, többet pedig kihoztak az égő épületből a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral fékezték meg a lángokat – tették hozzá.

Kapcsolódó friss hírek