Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset Szolnoknál, két ember meghalt

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik Szolnoknál 2023. október 31-én. A 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél történt balesetben ketten meghaltak, többen megsérültek.
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik Szolnoknál 2023. október 31-én. A 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél történt balesetben ketten meghaltak, többen megsérültek. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Két ember meghalt, többen megsérültek kedden Szolnoknál, a 4-es főút és a Tölgy utca kereszteződésénél 12 óra körül történt közlekedési balesetben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy személygépkocsi a szolnoki Tölgy utcából a 4-es főútra kívánt kikanyarodni, a manőver során elékanyarodott a neki jobbról, a védett úton Budapest felől Debrecen irányába közlekedő gépkocsinak, és összeütköztek.

A baleset következtében a védett úton közlekedő gépkocsi vezetője és két utasa könnyű, valamint egy utasa súlyos sérülést szenvedett, míg a kanyarodó gépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség.

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességben járható – tájékoztattak.

Kapcsolódó friss hírek