Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Orbán Viktor bejelentette, hogy Magyarország ellenzi a terrorizmust

Orbán Viktor miniszterelnök (k) érkezik az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára 2023. október 26-án. Balról Ódor Bálint, Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletének vezetője, jobbról Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) érkezik az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójára 2023. október 26-án. Balról Ódor Bálint, Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletének vezetője, jobbról Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Magyarország ellenzi a terrorizmust, ezért nem támogatja a migrációt sem, aki ugyanis a migrációt támogatja, az a terrorizmust is támogatja – magyarázta Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelben.

A letelepedési kötvényes, külföldi vendégmunkásokat Magyarországra szabadító magyar kormányfő a kétnapos EU-csúcsra érkezve „reményét fejezte ki”, hogy Brüsszelben is belátják: nyilvánvaló összefüggés van a terrorcselekmények és migráció között!

Kapcsolódó friss hírek