Külföld

Kis híján tragédia érte Szijjártó Pétert, egy atya sietett a segítségére

Gazdaság

Manipulálták a számítást, hogy egy számjegyű legyen az infláció?

Baleset

Sokkoló videó: zebrán gázolt el két nőt egy BMW Solymáron, majd továbbhajtott, keresik a rendőrök

Árokba csapódott egy busz Seregélyesnél, egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak.

RövidenRöviden
Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél 2023. október 25-én. A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott. A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
Összeroncsolódott autóbusz a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél 2023. október 25-én. A jármű hajnalban oldalával az árokba csapódott. A balesetben egy ember meghalt, huszonnégyen megsérültek, közülük egy ember súlyosan. A busz ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely szerda hajnalban történt a Fejér megyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél – közölte az Országos Mentőszolgálat.

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni.

A balesetben huszonnégyen sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett.

Van, aki már nem tér haza többé… Huszonnégy tűzoltóHét járműTöbb órás megfeszített munkaEgy súlyos sérültHuszonnégy könnyebben sérült utasÉs egy ember, aki már nem térhet haza… 😢Lesodródott az útról, több fát kidöntött és az árokban az oldalára borult egy munkásokat szállító autóbusz 🚌 szerdán kora reggel Seregélyes és Sárosd között. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók 🧑‍🚒 a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett húsz embert segítettek ki a tetőablakokon és az első szélvédőn keresztül a járműből. Egy utas az ülések közé szorult, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A busz körül a mentést akadályozó fák ágait motoros láncfűrésszel levágták. A járművet a veszprémi tűzoltódaruval 🚒 az útra emelték, majd csörlővel kerekeire állították és az út szélére húzták. A seregélyesi önkormányzat a sértetlen utasok részére kinyitotta a település művelődési házát, de a helyszínre érkezett a nagyközség kisbusza és a Volánbusz melegedőbusza is. A buszon harminckilencen ültek, a balesetben a sofőr életét vesztette, egy ember súlyosan, huszonnégy utas könnyebben sérült. A műszaki mentésben összesen huszonegy tűzoltó vett részt hét járművel. Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Wednesday, October 25, 2023

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították – mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlése szerint az autóbusz oldalával az árokba csapódott; ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Ezek is érdekelhetnek

Vonat gázolt halálra egy embert Debrecennél

Elfogták az orosz-magyar kettős állampolgárt, aki Solymáron két nőt gázolt el a zebrán, majd hazament gondolkodni

Tragédia Gerendáson: kiégett nyári konyhájában találtak rá az idős nő holttestére

Sokkoló videó: zebrán gázolt el két nőt egy BMW Solymáron, majd továbbhajtott, keresik a rendőrök

Összeégett holttestet találtak Kállón egy melléképület oltása közben

Kizuhant egy idős nő egy kispesti lakásból, járókelők találták meg a holttestét