Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsen, a TEK is kivonult

Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsen, a TEK is kivonult
Fotó: Unsplash

Vasárnap kora este kaptak bejelentés a rendőrök, hogy Pécsett, a József Attila út egyik lakóházában egy nő a lakás felrobbantásával fenyegetőzik – adta hírül honlapján a rendőrség.

A gázszolgáltató munkatársai a házban elzárták a gázt, ezzel megakadályozva azt, hogy robbanás következzen be. A házat a rendőrök kiürítették, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bejutottak a lakásba.

A Bama.hu a lakók elmondására támaszkodva azt írta, a fenyegető egy középkorú nő volt, aki édesanyja halála után furcsán kezdett viselkedni, a robbantást egy gázpalackkal akarta végrehajtani a tízemeletes panelházban. Állítólag a környezetében lakók évek óta tartottak már tőle viselkedése miatt, agresszív kiabálását többször fel is vették, elküldték a hatóságoknak, de azon kívül, hogy időnként elvitték a nőt, majd pedig visszahozták, nem történt semmilyen változás.

A nőt vasárnap késő este végül kihozták a rendőrök a lakásból, intézkedés alá vonták, egy mentő pedig kórházba vitte. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indult eljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó friss hírek