Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Belföld

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért

Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsen, a TEK is kivonult

RövidenRöviden
Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsen, a TEK is kivonult
Fotó: Unsplash

Vasárnap kora este kaptak bejelentés a rendőrök, hogy Pécsett, a József Attila út egyik lakóházában egy nő a lakás felrobbantásával fenyegetőzik – adta hírül honlapján a rendőrség.

A gázszolgáltató munkatársai a házban elzárták a gázt, ezzel megakadályozva azt, hogy robbanás következzen be. A házat a rendőrök kiürítették, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bejutottak a lakásba.

A Bama.hu a lakók elmondására támaszkodva azt írta, a fenyegető egy középkorú nő volt, aki édesanyja halála után furcsán kezdett viselkedni, a robbantást egy gázpalackkal akarta végrehajtani a tízemeletes panelházban. Állítólag a környezetében lakók évek óta tartottak már tőle viselkedése miatt, agresszív kiabálását többször fel is vették, elküldték a hatóságoknak, de azon kívül, hogy időnként elvitték a nőt, majd pedig visszahozták, nem történt semmilyen változás.

A nőt vasárnap késő este végül kihozták a rendőrök a lakásból, intézkedés alá vonták, egy mentő pedig kórházba vitte. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indult eljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rendőri intézkedés közben meghalt egy férfi Budapesten

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Hármas karambol történt Pécsen

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el