Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Mészáros Lőrinc Felcsút díszpolgára lett

Nagy segítség ez a felcsúti családoknak!

Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án.
Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Díszpolgári címmel tüntette ki Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdost a település fideszes polgármestere, Mészáros László – számolt be a Hír TV.

A kormánypárti csatorna képes volt úgy fogalmazni, hogy „a nagyvállalkozó régóta munkahelyteremtéssel és pénzügyi támogatással segíti nem csak Felcsút, de a teljes régió felemelkedését”.

A polgármester sem finomkodott a dicsérettel:

„Ki más kaphatná ezt a címet, mint az, akinek neve összeforrt a településsel, akihez megszámlálhatatlan sok fejlesztés, beruházás és társadalmi felelősségvállalás kapcsolódik”

– méltatta a falu első embere a közpénzmilliárdokból meggazdagodott oligarchát.

A Hír TV cikke szerint a helyi képviselő-testület ezzel a kitüntetéssel szeretné megköszönni Mészáros Lőrincnek, hogy „vállalatcsoportjának karitatív tevékenysége mellett, elkötelezett lokálpatriótaként kiemelt figyelmet fordít a térség fellendítésére, az ott élők életszínvonalának javítására, jólétük előmozdítására”.

„Felcsút és az egész Vál-völgye térség szívügyem, hiszen itt nőttem fel. Éppen ezért kiemelt kötelességemnek érzem a rászoruló helyi emberek és ügyek támogatását, a fiatalok tanulmányainak megkönnyítését, a terület gazdasági fejlődésének elősegítését”

– mondta állítólag Mészáros Lőrinc a kitüntetés átvételekor.

Kapcsolódó friss hírek