Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Kiszivárgott: négy új csatornát indít az RTL Magyarország, ezt lehet eddig tudni a műsorokról

Kiszivárgott: négy új csatornát indít az RTL Magyarország, ezt lehet eddig tudni a műsorokról
Fotó: Pixabay/Mohamed_hassan

Négy új tévécsatornával bővül december közepén az RTL Magyarország lineáris portfóliója – írja a Média1.

  • Az RTL Otthon a női célcsoportra fókuszál majd, lakberendezés, gasztronómia, DIY tematikájú lesz, láthatjuk rajta Gordon Ramsay és Jamie Oliver több műsorát, de leadják a Konyhafőnök és a Mestercukrász eddigi részeit is.
  • A Kölyökklub csatornával a 4-12 éveseket célozzák, ott lesz látható többek között a Mia varázslatos játszótere, a Cocomelon című sorozat, és a Coconut, a kis sárkány, a Lassie időtlen története, a Dino Ranch és a Kíváncsi George tanulságos történetei és a Zafari, az Edmond és Lucy, a Petit Malabar és a Tantoka, valamint a Jonalu, de elfér majd a műsorkínálatban egy kis Tom és Jerry is.
  • A Sorozatklub az 50 feletti vidéki nőket kívánja a képernyő elé szögezni. Itt az Agatha Raisint, a Brown Atya nyomozt, a Kastélyszállót, a Candice Renoirt és a Downton Abbey-t adják majd, de a Chicago PD-t és a Medicoptert is nézhetjük.
  • A negyedik egy filmcsatorna lesz Moziklub néven. Ennek a negyvenes korosztály, főként a nők lesznek a célcsoportjai. Kínálatában népszerű európai filmek kapnak helyet.

Hogy melyik kábelhálózatoknál lesznek majd láthatók az új csatornák, azt egyelőre nem tudni. A Média1 kereste az RTL-t, de egyelőre nem kaptak válaszokat.

Kapcsolódó friss hírek