Gazdaság

Hamarosan kiderülhet, miért emelte Orbán hétszeresére a gáz árát

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Otthoni luxus modern fürdőkádakkal

Otthoni luxus modern fürdőkádakkal

A felgyorsult 21. századi világban egyre nagyobb jelentőséggel bír, hogy kellőképpen fel tudjunk töltődni. Erre kínálnak hiánypótló megoldást a modern fürdőkádak, amelyek az otthon meghitt környezetében ellazítanak és kikapcsolnak. Amennyiben maximumra emelnéd a pihenést, ezek a sorok bizony neked szólnak!

A fürdőkádakat manapság nem kizárólag higiéniai célokra használják, hiszen a mosakodáson túl hozzásegítenek a relaxált állapot eléréséhez. A pihentető fürdés során levethetjük magunkról a stresszt, ápolhatjuk a testünket, rendezhetjük a gondolatainkat, ezért is nagyon fontos, hogy kellő odafigyeléssel válasszunk magunknak fürdőkádat. A SaniterLine webáruház ehhez nyújt segítő kezet.

Wellness hazai környezetben?

Mindez lehetséges, ugyanis a SainterLine-nak köszönhetően nem muszáj többé drága wellnesshotelekre költeni. A különböző méretű és űrtartalmú kádak igazi exkluzív élményt nyújtanak, míg a modern ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kényelem garantált. A webáruházban elérhető egyes termékeknél a színterápiás világítás valódi extrának számít, különleges relaxált légkört teremtve. A mechanikus masszázsrendszer pedig garancia arra, hogy a testünk teljesen ellazuljon.

A környezettudatosság is fontos szerepet játszik: a vízhőfoktartó rendszer lehetővé teszi, hogy akár hosszú órákon keresztül élvezzük a kád nyújtotta élvezeteket. Ezáltal nem kell pocsékolnunk az utántöltéssel, ami pénztárcabarát megoldás. Praktikum és kényelem egy csapásra!

Egy szép fürdőkád felöltözteti a fürdőszobát

Nemcsak az a fő szempont egy fürdőkád kiválasztásánál, hogy kényelmes legyen, hanem az is, hogy passzoljon a berendezéshez. Az egyedi formatervezésű darab azoknak lehet megfelelő választás, akik ki akarnak tűnni a tömegből. A cég kínálatában szereplő Wellis 680 literes termék sajátos akril díszkeretet kapott, amely könnyed eleganciát csempész a fürdőszobába. Ugyanakkor a webáruházban megvásárolható olyan kád is, amely szabálytalan alakzatával igyekszik egy kis változatosságot vinni a hétköznapokba.

10 év jótállás nyújt biztonságot

Egy prémiumminőségű kád természetesen nem két fillér, ezért is fontos a termék tartóssága. Az ember nem szívesen építtet be kádakat néhány évente, a felújítás vagy építkezés során tehát időtálló beruházásra törekszik mindenki. A 120 hónapra szóló garancia, továbbá a 10 év jótállás valamennyi vásárló számára megnyugtató hátteret biztosít. A cég szakmailag jól felkészült munkatársai természetesen minden kérdésre a legjobb tudásuk szerint, a lehető leghamarabb választ adnak.

Időt és pénzt spórolhatsz, miközben élvezheted az otthonod kényelmét. A SainterLine ezzel a mottóval vár minden kedves érdeklődőt, aki fel szeretné dobni a fürdőszobáját egy kis pihentető pezsgéssel.

Kapcsolódó friss hírek