Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Külföld

Mi történik? Magyarországra jön a kínai elnök

Mitől lesz jó egy céges weboldal 2023-ban?

Mitől lesz jó egy céges weboldal 2023-ban?

Ma már szinte minden vállalkozás rendelkezik valamilyen weboldallal. De ezek közül rengeteg nagyon elavult, sőt van aki még a mai napig sem rendelkezik ilyen elérhetőséggel. Pedig nagyon fontos, már csak azért is, mert ez biztos a sajátunk, nem úgy, mint egy közösségi média felület. Ebben a cikkben megnézzük, hogy mitől lesz jó egy céges honlap 2023-ban!

A céges weboldal a miénk

Nem kérdés, hogy 2023-ban minden vállalatnak szüksége van valamilyen online jelenlétre. Vannak, akik beérik egy-két közösségi média oldallal, míg mások komolyan veszik, hogy szükség van saját honlapra is.

Míg az egyes közösségi média felületeket csak “béreljük” (és bármikor elvehetik őket), addig a saját weboldalunk valóban a miénk. És nem kérdés, hogy egy jól felépített, modern, informatív honlap bizalmat és profizmust sugároz. Ráadásul kiváló marketingeszközök építhetőek erre a saját felületre! Már csak ezért sem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, inkább kérjünk gyorsan ajánlatot az IT-Nav Hungary Kft. Honlapján.

Felejtsük el, hogy a “rólunk” oldal a kezdőlap!

Cégünket 1991-ben alapítottuk… Rendben, ez nekünk fontos lehet, de az ügyfeleinknek nem! Felejtsük el azt, hogy amikor felkeres minket egy látogató, akkor ezt látja először. Nem kell a kezdőlapon a teljes cégtörténetet felvázolni, mert nem azért van ott. Ha meg akarja nézni, akkor legyen egy “rólunk” oldal, és ott megtalálja, amit keres. De először ne ezt, hanem azt lássa, hogy miben tudunk neki segíteni.

Miben tudunk segíteni?

Már a weboldalunk kezdőlapja is arról kell szóljon, hogy mit kínálunk az érdeklődő számára, hogy miben tudunk neki segíteni. Azért jött, mert akar tőlünk valamit, így a legjobb, ha ezzel kezdjük, és felvázoljuk neki, hogy mit tudunk számára nyújtani.

Legyenek sikertörténetek, ügyfélvisszajelzések is a weboldalunkon, melyek erősítik a bizalmat. Egyúttal felvázolnak egy olyan pozitív jövőképet, melyre az ügyfelünk is vágyik, és amit velünk elérhet.

Egy jó céges oldal értékesít!

Gyakorlatilag már ezt vezettük elő az előző két bekezdésben is. Nagyon fontos a szövegezés, mely bizalmat épít, meggyőz, elad! A legjobb, ha szakemberekkel íratjuk meg, és nem mi magunk próbálkozunk valamit összehozni, csak azért, hogy legyen ott valami.

Segítsük az érdeklődőt! Juttassuk el addig, hogy tudjon tőlünk vásárolni, vagy legalább megkapja azt az elérhetőséget, amin tud tőlünk vásárolni, meg tudja rendelni a szolgáltatásunkat vagy a termékünket. Lehet ez egy űrlap, de akár egy kész webshop is beépített online fizetési megoldással.

Modern és reszponzív

Ha egyedi weboldalt készítünk, akkor a designból köszönjön vissza cégünk arculata. Lehetőleg a legújabb technológiákat használjuk, véletlen se legyen elavult, sem technikailag, sem a designt tekintve. Ma már senki sem fog egy alap HTML kódokból összerakott weboldalt készíteni, mert az már idejétmúlt. És ami még nagyon fontos: legyen mobilbarát, azaz reszponzív! A legtöbben ugyanis várhatóan okostelefonról fogják megtekinteni.

Egy jó szakember ezt mind tudja, és ezeket figyelembe véve fogja felépíteni a honlapunkat.

Kapcsolódó friss hírek