Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Halálos baleset az M5-ös autópályán, több más sztrádán is torlódik a forgalom

Torlódik a forgalom egy halálos baleset helyszínén az M5-ös autópályán, Hernád térségében 2023. október 14-én. A Budapest felé vezető oldalon, a 48-as kilométernél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt.
Torlódik a forgalom egy halálos baleset helyszínén az M5-ös autópályán, Hernád térségében 2023. október 14-én. A Budapest felé vezető oldalon, a 48-as kilométernél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Balesetek és különböző munkálatok miatt torlódik a forgalom több autópályán; az M5-ösön egy korábbi karambol miatt Hernád térségében öt kilométeres a torlódás, mint ahogy az M1-es komáromi szakaszán is – közölte az Útinform szombaton.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 48-as kilométernél egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt. Az Örkény-Albertirsa csomópont után a lezárás feloldásával újra járható az autópálya, a torlódás feloszlóban van.

Az M1-es Budapest felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon új terelést építenek ki. A 88-as és a 81-es kilométer között csak a leállósáv járható, öt kilométeres a torlódás.

Az M3-as autópályán Budapest felé, Hatvan térségében az 50-es és az 54-es kilométer között kiépített terelést bontják el, emiatt három kilométeres a torlódás. Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, a forgalom egy sávon újra megindult.

Kapcsolódó friss hírek