Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Friss fejlemény: meggyanúsították a sofőrt a Pesterzsébeten meghalt kisfiú ügyében

Rendőrök egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték.
Rendőrök egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kőkerítésnek ütközött, ami rádőlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Meggyanúsították és őrizetbe vették a kerítést kidöntő sofőrt a kedd reggel Pesterzsébeten meghalt kisfiú ügyében – közölte délután a rendőrség.

Az eddigi adatok szerint a XX. kerületi Mártírok útján egy tehergépkocsi egy iskola udvaráról kiállva kidöntötte a kerítést. A kőkerítés rádőlt a 9 éves gyermekre, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette a teherautó 48 éves vezetőjét – közölték a police.hu-n.

Kapcsolódó friss hírek