Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Döbbenetes: puszta kézzel fojtotta meg férje szeretőjét egy nő Szabolcsban

RövidenRöviden
Döbbenetes: puszta kézzel fojtotta meg férje szeretőjét egy nő Szabolcsban
Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Törvényszék tizennyolc év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte azt a nőt, aki még tavaly nyáron megfojtotta férje szeretőjét. A törvényszék pénteki tájékoztatása szerint a vádlottat védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében mondták ki bűnösnek és ítélték el.

Az ítélet tényállása szerint a szabolcsi településen élő vádlott férje szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, amiről a feleség tudomást szerzett, és féltékenységének többször hangot is adott. Tavaly nyáron a férfi felkereste szeretőjét, legalább két liter bor közös elfogyasztása után szexuális kapcsolatot létesítettek, majd azt követően elaludtak.

A délutáni órákban a vádlott megjelent a szerető lakásán, ahol az ágyban fekvő sértettet megütötte, földre rántotta. Férjét egy hamutállal fejbe vágta, mire a férfi elmenekült a helyszínről.

A közlemény szerint a vádlott ezután is folytatta az alkoholos befolyásoltság alatt álló – emiatt védekezésre képtelen – sértett bántalmazását és olyan erővel szorította meg nyakánál fogva, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott, a védője és az ügyész is fenntartotta a jogorvoslati nyilatkozatra a rendelkezésre nyitva álló három napos határidőt.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Bankjegyekkel kitömött zsebekkel érkezett haza a strici Svájcból, a reptéren fogták el

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van