Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Gazdaság

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Ki akart ugrani egy férfi a pécsi tévétoronyból, dolgozók és vendégek rángatták vissza

A Pécsi Tv-torony.
A Pécsi Tv-torony. Fotó: Facebook/Őri László

Átmászott a pécsi tévétorony kilátójának korlátján egy 40-50 év körüli férfi vasárnap délután, hogy a mélybe vesse magát – írja a PécsMa.hu olvasói beszámoló alapján.

A szemtanú szerint az esetet látván a toronyban működő étterem vendégei, valamint az étterem dolgozói odasiettek a férfihez, akit állítólag úgy kellett visszarángatni a korláton túlról.

A közelben volt egy rendőri egység is. A rendőrök épp a torony aljában található buszmegállóban intézkedtek, amikor egy nő rohant hozzájuk, hogy valaki öngyilkos akar lenni a toronyban.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a PécsMa.hu megkeresésére elmondta, a rendőrök felsiettek a kilátó részre, ahol az ugrani készülő férfi már kihajolt a korláton. Az egyenruhásoknak sikerült rábeszélniük, hogy ne ugorjon le. A zavartan viselkedő férfi végül lesétált a toronyból, mentőt hívtak hozzá.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó friss hírek