Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bomló holttestet találtak egy csepeli gyártelepen, egy nyáron eltűnt 21 éves férfi maradványai kerültek elő

Júliusban ölték meg, a gyilkos azóta is véresen őrizgette az elkövetésnél használt kést.

Bomló holttestet találtak egy csepeli gyártelepen, egy nyáron eltűnt 21 éves férfi maradványai kerültek elő
Fotó: police.hu

Egy füvet kaszáló munkás fedezett fel egy bomló holttestet még szeptember 16-án a volt csepeli kenyérgyár területén; kiderült, egy nyáron eltűnt 21 éves férfi maradványi kerültek elő, aki gyilkosság áldozata lett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken számolt be az ügy részleteiről.

Azt írták: a volt csepeli kenyérgyár területén füvet kaszáló munkás fedezett fel egy bomló holttestet még szeptember 16-án. A budapesti rendőrök megállapították, hogy az elhunyt egy 21 éves férfi volt, akinek eltűnését augusztusban jelentették be, azóta kereste a rendőrség. A nyomozás szerint a fiatal férfit a nyáron ölték meg.

A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók szeptember 22-én a XXI. kerületből előállítottak egy 20 és egy 25 éves férfit; a nyomozás adatai szerint a három férfi július 20-án éjszaka együtt ment a csepeli gyárterületre, ahol a 20 éves férfi megkéselte a sértettet.

A 20 éves férfit emberölés, 25 éves társát pedig – aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot – bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Lakásaikon megtalálták a sértett iratait, telefonját, laptopját és más értéktárgyait, a 20 éves férfitől pedig az elkövetésnél használt, még mindig véres kés is előkerült.

Közölte a BRFK azt is, hogy mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett.

A bíróság elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását és a bűnpártolással gyanúsított férfi bűnügyi felügyeletét.

Kapcsolódó friss hírek