Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Kerékpárost gázolt a vonat Vecsésen

Kerékpárost gázolt a vonat Vecsésen
Fotó: Facebook/Mávinform

Halálra gázolt egy kerékpárost a Nyugati pályaudvarról Szeged felé tartó Napfény IC Vecsés-Kertekaljánál a vasúti átjáróban – közölte csütörtökön a Mávinform.

A rendőrség szerint a balesetben egy 59 éves férfi halt meg.

Mint írták, Vecsés lakott területén kívül közlekedett 2023. szeptember 28-án reggel egy Budapest-Nyugati Pályaudvar felől érkező vonat, amikor a fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróban egy, kerékpárját toló 59 éves gyalogost ütött el.

A helybéli férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A Mávinform tájékoztatása szerint a helyszínelés befejezéséig – várhatóan 12-13 óráig – Vecsés és Üllő között nem járnak a vonatok, ezért a ceglédi vonalon jelentős késésekre kell számítani.

A forgalmi változások között megemlítették, hogy a záhonyi vonal InterCity vonatai kerülő útvonalon, Újszászon át közlekednek Budapest és Szolnok között, Vecsés és Monor között pótlóbuszok járnak várhatóan 10.45-től, az elővárosi vonatok Vecsés és Monor között nem közlekednek, vonatkimaradásokra is számítani kell, és a Cívis InterRégiók csak Cegléd és Debrecen, a Napfény IC-k csak Cegléd és Kiskunfélegyháza között közlekednek.

Kapcsolódó friss hírek