Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Ezt az időjárást már nem hiszed el – mutatjuk a hétvége friss előrejelzését

Még mindig nincs vége a nyárnak, folytatódik a napos idő a hétvégén is.

Kislány hűsíti magát egy szökőkút vizében a kánikulában a budapesti Szabadság téren 2020. augusztus 9-én.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A hétvégén is folytatódik a szokatlanul meleg, nyáriasan napos idő, szombaton délutánra 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő, noha egy hidegfront miatt előfordulhat záporeső is, és sokfelé élénk, néhol erős lehet a szél.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése szerint pénteken a pára- és ködfoltok feloszlása után derült, napos időre van kilátás, csapadék nem várható. A szél többnyire mérsékelt marad,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Szombaton sok napsütés várható, de egy hidegfront keskeny, szakadozott felhőzete átvonul az ország felett északnyugatról délkelet felé. Általában száraz idő lesz, néhol azonban előfordulhat záporeső, a délnyugati, majd az északnyugati, északi szelet pedig sokfelé élénk, néha erős lökések kísérik. A hajnali 7-15 fokról délutánra 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, a Dunától keletre lehet helyenként több a gomolyfelhő, de csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül az északi, északnyugati szél. Hajnalban 7-15, a délutáni órákban 19-25 fokra lehet számítani.

Kapcsolódó friss hírek