Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Kukásokra lőttek Budapesten, ketten kórházba kerültek

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkatársai begyűjtik és elszállítják a lomtalanításkor keletkezett hulladékokat a VIII. kerületi Lujza utcában.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkatársai begyűjtik és elszállítják a lomtalanításkor keletkezett hulladékokat a VIII. kerületi Lujza utcában. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Rálőttek két kukásra munkavégzés közben péntek kora reggel Budapesten, a III. kerületben – értesült a hvg.hu, információikat a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette.

A rendőrség arról tájékoztatta a lapot, hogy reggel negyed hét előtt pár perccel kaptak bejelentést, miszerint valaki airsoft pisztollyal lövöldözik a Madzsar József utcában dolgozó, épp lomtalanítást végző kukásokra.

Az FKF Zrt. munkatársai kórházba kerültek, az Országos Mentőszolgálat annyit közölt, hogy „vizsgálatok és megfigyelés céljából” vitték be őket. A vélt elkövetőt a rendőrök elfogták, a III. Kerületi Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Az airsoft fegyverek nem igazi fegyverek, csak azokat sokszor rendkívül valósághűen utánozzák. Pici, néhány milliméter átmérőjű műanyag golyót lőnek ki, ami igen fájón tud csattanni az emberen, ha nem visel megfelelő védőruhát.

A Budapesti Közművek Zrt. a hvg.hu megkeresésére a fentieken kívül azt közölte: a meglőtt és kórházba szállított munkásokat gyorssegély kifizetésével segítik.

Kapcsolódó friss hírek