Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Egy nő maga jelentkezett a rendőrségen, hogy prostitúcióra kényszeríti egy páros

Egy nő maga jelentkezett a rendőrségen, hogy prostitúcióra kényszeríti egy páros
Fotó: police.hu

Egy kétségbeesett nő tett feljelentést a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságon és arról számolt be a nyomozóknak, hogy egy kunszentmártoni férfi és egy békéscsabai nő prostitúciós tevékenységre kényszerítették – számolt be az esetről a police.hu.

A nő elmondta, hogy nehéz anyagi körülmények között élt és a páros – kihasználva kiszolgáltatott helyzetét – 2022 decemberében rávette arra, hogy dolgozzon nekik, bocsássa áruba testét. Rögtön regisztrálták a nőt egy szexpartner kereső oldalra, majd meghatározták számára, hogy a kuncsaftok számára 0–24 órában rendelkezésre kell állnia. Több magyarországi városban is nyújtott szolgáltatást, végül februárban arra kényszerítették, hogy Svájcban folytassa a tevékenységet – olvasható a rendőrség oldalán.

A prostitúcióból befolyt összeggel a nőnek természetesen el kellett számolnia. Futtatói folyamatosan felügyelték tevékenységét, és ha a bevétellel nem megfelelően számolt el, akkor megfenyegették.

A rendőrök a nyomozás során több bizonyítékot is beszereztek, amelyek alátámasztották a nő elmondását, így 2023. szeptember 12-én elfogták a duót. A nyomozók emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, majd őrizetbe vételükről határoztak, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!