Bűnügy

Öngyilkos akart lenni egy férfi Kiskunfélegyházán, rendőrök mentették meg az utolsó pillanatban

Tech

Kiszivárgott: ennyit kell fizetni hamarosan a hirdetésmentes Facebookért és Instagramért

Bűnügy

Nem kell börtönbe vonulnia az ajkai orvosnak, akinek meghalt két, hanyagul ellátott betege

Demográfiai Csúcs: püspök, lelkész, bíboros, motivációs tréner, szír ortodox pátriárka, Orbán Viktor és az azerbajdzsáni házelnök is azon dolgozik most, hogy többet szüljenek a nők

RövidenRöviden
Kondor Péter evangélikus püspök, Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek (takarásban), Nick Vujicic ausztrál-amerikai prédikátor, motivációs tréner, II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárka, Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Főegyházmegye érsek-metropolitája, Orbán Viktor kormányfő és Sahiba Gafarova azerbajdzsáni házelnök (b-j) az V. Budapesti Demográfiai Csúcs első napján a Szépművészeti Múzeumban 2023. szeptember 14-én.
Kondor Péter evangélikus püspök, Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek (takarásban), Nick Vujicic ausztrál-amerikai prédikátor, motivációs tréner, II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárka, Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Főegyházmegye érsek-metropolitája, Orbán Viktor kormányfő és Sahiba Gafarova azerbajdzsáni házelnök (b-j) az V. Budapesti Demográfiai Csúcs első napján a Szépművészeti Múzeumban 2023. szeptember 14-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Elkezdődött szerdán az V. Budapesti Demográfiai Csúcs, amelyen a magyar kormány vezetésével arról tanácskoznak a meghívottak, hogy hogyan kellene teleszülni országainkat a fennmaradáshoz.

Az esemény inkompetens vízgereblyézés jellegét jól bemutatja az MTI fotója, ami azt a pillanatot örökítette meg, amikor a püspök, a lelkész, a bíboros, a motivációs tréner, a szír ortodox pátriárka, az érsek-metropolita, valamint Orbán Viktor és az azerbajdzsáni házelnök(!) megtermékenyítő erejű diskurzust folytatnak a Szépművészeti Múzeumban.

Magyarországon egyébként minden szándék ellenére stabilan zuhan a népesség, 2022. október elsején már csak alig 9,6 millióan éltünk az országban, de ez persze nem akadályozza meg a kormányt abban, hogy „szakértőként” demográfiai csúcsot rendezzen – kérdés, hogy ezúttal elég lesz a Nagy Nemzeti Spontán Szülés beindításához, ha idős bácsik, egyházi vezetők értekeznek a témáról.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán: „magyart csak magyarral lehet pótolni”

Kormányátalakításra készülhet Orbán Viktor, Navracsics lehet a nagy nyertes

Betiltaná a 18 év alattiak számára az energiaitalt a Fidesz-KDNP

Novák szerint a visegrádi országok mutatják a példát, hogy mennyit is kellene szülni

Tovább csökkent a születések száma, nagy divat a házasságkötés

Tuzson Bence nőnap alkalmából elmagyarázta, miért nem szülnek a nők eleget