Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Nagy balesetek az M5-ösön, több autó egymásba ment, egy bolgár teherautó sofőr meghalt

Nagy balesetek az M5-ösön, több autó egymásba ment, egy bolgár teherautó sofőr meghalt
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Jelentős a torlódás az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsánál, ahol két baleset is történt – tudatta szerdán az Útinform. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az egyik balesetben egy teherautó bolgár sofőrje meghalt.

Az Útinform azt írta, hogy a sztráda 28-as kilométerénél három személyautó ütközött össze, ezért a belső sávot lezárták. A 30-as kilométernél pedig a torlódásban ütközött össze több jármű, és a Budapest felé haladó forgalmat megállították. A torlódás meghaladta a 6 kilométert, aki teheti, az 5-ös főúton kerülhet – tették hozzá.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy szintén Budapest felé – Inárcstól az M0-s autóút csomópontjáig – az elválasztósáv növényzetet kaszálják az M5-ös autópályán, ezért a 32-es és a 17-es kilométer között a belső sávot lezárták.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy a sztráda 30-as kilométerében egy járműszerelvény – feltehetően figyelmetlenségből – egy előtte álló teherautónak ütközött.

A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik.

Kapcsolódó friss hírek