Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Rejtélyes körülmények között tűnt el, több mint két hete nem találják a pécsi egyetem docensét

Hazafelé sétáltak, egyszer csak elindult felesége mellől, aki azóta sem látta.

Rejtélyes körülmények között tűnt el, több mint két hete nem találják a pécsi egyetem docensét

Még augusztus 22-én tűnt el a 83 éves Zágony Rudolf, aki 2004-es nyugdíjazásáig a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának docenseként tanított. A férfit azóta is keresi a rendőrség, de egyelőre nem bukkantak a nyomára.

A rendőrségi felhívást már eltűnése napján közzétették, a Szabad Pécs pedig ma megtudta, hogy jelenleg is keresik a 83 esztendős férfit. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

pecs-eltunt

Forrás: police.hu

A lapnak Zágony Rudolf felesége, Éva elmondta: az eltűnés napjának reggelén egy barátjuknál voltak, aztán sétálva hazaindultak uránvárosi lakásukba.

Az Építők útjánál át akartak kelni az úttesten, amikor férje hirtelen elindult mellőle, és a lakóházuk irányába átsietett az úton.

Éva gyorsan szem elől vesztette férjét, de azt hitte, párja csak előremegy, bár nem tudta megmagyarázni, miért teszi ezt. A lakásban viszont nem találta férjét, s azóta sem kapott tőle semmilyen üzenetet, értesítést. Éva szerint férje viselkedésében nem voltak előzményei ilyesfajta cselekedetnek.

A városi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki tud valamit a 165-170 centi magas, normál testalkatú, ősz hajú férfiről, hívja a 112-es központi segélyhívót.

Kapcsolódó friss hírek