Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Baleset

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Kutyapárt: Így építi tele a NER lakóparkokkal a Hegyvidéket

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.

Részletes oknyomozó videóban mutatta be a Kétfarkú Kutya Párt, hogy a budapesti XII. kerületben miként kerülnek értékes, sokszor erdős területek Fidesz-közeli vállalkozók tulajdonába, hogy aztán tájidegen, ízléstelen lakóparkok épülhessenek fel a kertvárosias környezetben, busás hasznot hozva az amúgy is top 100-as milliárdosoknak.

A trükk lényegében annyi, hogy alapvetően nem lakásoknak szánt, ún. vegyes intézményi területeket, elhagyatott kórházakat, szanatóriumokat szereznek meg olcsón „megfelelő emberek”, majd a Hegyvidéki Önkormányzat közreműködésével ezek az ingatlanok hirtelen új besorolást kapnak, így a korábbi funkciójuktól eltérően a megváltozott feltételekkel immár alkalmassá válnak jobb hozampotenciállal bíró lakópark-beruházások, fényűző villaparkok megvalósítására.

„Miközben mind az állam, mind a kerületi önkormányzat gondosan ügyel rá, hogy még anyagilag se járjanak jól a dologgal”

– összegez a Kutyapárt, mely számos ilyen területet, épülő és félbehagyott, egymás között ide-oda adogatott projektet vizsgált meg, és szinte mindegyik mögött valamelyik NER-lovagot vagy annak strómanját találta.

Kapcsolódó friss hírek