Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán

Nagy segítség ez a magyar családoknak!

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Hazámat szolgálom címmel új, honvédelmi témájú magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán kedden. A Honvédelmi Minisztérium megbízásából készült műsor a katonák mindennapjain és a haderőfejlesztésen keresztül mutatja be a Magyar Honvédséget – magyarázza az MTI-ben megjelent méltatás.

A keddi, első adásban bemutatták a Magyar Honvédség (MH) legújabb gépét, az Airbus H225M típusú helikoptert. A műsorban elhangzott: a legmodernebb kommunikációs képességgel rendelkező gépekből 16-ot rendelt Magyarország, ebből júliusban kettő érkezett meg a MH Kiss József 86. Helikopterdandár szolnoki bázisára!

A magazinban Oláh Gábor őrnagy, zászlóaljparancsnok-helyettes arról beszélt, hogy a H225 „egy nagyon jó helikopter, nagyon jó robotpilótával, nagyon jó fedélzeti rendszerekkel, szinte magától repül, de csak szinte”, és ezeket az apróságokat „nagyon-nagyon meg kell tanulni, be kell gyakorolni”.

A honvédségi heccműsor újabb érdekes ellentmondás, hiszen a kormány szereti azt ismételgetni, hogy Magyarország az egyetlen békepárti ország: ehhez képest lépten-nyomon a háborús pszichózist szítja, nem győzi háborúskodással mérgezni a diákokat, a kormánysajtó pedig szinte naponta bejelenti a 3. világháború kirobbanását.

Kapcsolódó friss hírek