Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Egymillió forintot fizet a BKV minden új buszsofőrért

Egymillió forintot fizet a BKV minden új buszsofőrért
Fotó: bkk.hu

Bruttó 500–500 ezer forintot fizet a BKV a 2023. október 31-ig jelentkező képzett autóbusz- és trolibuszvezetőknek és az őket ajánló BKV-s kollégáknak is. A bónusz kifizetésének feltétele, hogy az új munkatársnak hat hónap múlva is a BKV-nál kell dolgoznia főállásban.

A vállalat azt írja, az egész Európában problémákat okozó autóbuszvezető-hiányra reagálva ajánlottak extra juttatásokat, és a sikeres nyári kampány, valamint a folyamatos toborzás eredményeként idén nyáron – a korábbi évekhez képest – több, csaknem 40 képzett, tapasztalt járművezetőt sikerült felvenniük.

„Társaságunk ezért úgy döntött, hogy ősszel is folytatja a dupla bónuszos toborzókampányt: október 31-ig, továbbra is bruttó 500-500 ezer forint bónuszt fizet mind az új belépőnek, mind az őt ajánló BKV-s munkatársnak, amennyiben mindketten fél év múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban”

– olvasható a felhívásban.

A BKV azokat várja, akiknek van „D” kategóriájú jogosítványuk és „GKI” igazolványuk, vagy „TR” kategóriájú jogosítványuk. Azt sem titkolják, hogy a vállalatnál az autóbusz- és trolibuszvezetők átlagos bruttó keresete már eléri a 730 ezer forintot.

Kapcsolódó friss hírek