Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Ma is összeszarta magát a MÁV: áll a vonatforgalom a békéscsabai vonalon

Munkagéppel koccant egy InterCity.

Ma is összeszarta magát a MÁV: áll a vonatforgalom a békéscsabai vonalon
Fotó: Wikipedia.org

Várhatóan kedden a délelőtti órákig szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között – közölte a Mávinform hétfő késő délután.

Azt írták,

a Keleti pályaudvarról Aradra indult Maros InterCity mozdonya Békéscsaba és Szabadkígyós között egy, a vasúti pálya felújításán dolgozó munkagép oldalát súrolta. A balesetben senki nem sérült meg.

Hozzátették: a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt – várhatóan kedden a délelőtti órákig – szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között.

A Békéscsaba és Lőkösháza, valamint Békéscsaba és Mezőhegyes között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időkre kell számítani – írták.

Közölték azt is, a Maros IC tovább közlekedhetett Szabadkígyósig, onnan pótlóbusszal szállítják az utasokat Lőkösházáig.

Kapcsolódó friss hírek