Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Biciklit lopott Bicskén egy 17 éves lány, Kelenföldig ment vele, majd ott tőle is ellopták

Biciklit lopott Bicskén egy 17 éves lány, Kelenföldig ment vele, majd ott tőle is ellopták

Egy Facebook-csoportból értesült a rendőrség arról, hogy még augusztus 14-én a bicskei vasútállomás területéről elloptak egy lezárt, fekete színű női kerékpárt.

A rendőrség beszámolója szerint a hatóság hivatalból eljárást indított, melynek során először felkutatták a sértettet, majd alig négy nappal a lopást követően azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves bicskei lányt. Fiatalkorú bűntársát jelenleg is keresi a rendőrség.

Posztolás a rendőrség értesítése helyett❓🤔✋A Bicskei Rendőrkapitányság augusztus 15-én egy, a közösségi médiában…

Posted by Fejér vármegyei rendőrség on Wednesday, August 23, 2023

Mint írták, a lány részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy ismerősével éppen a fővárosba indultak, amikor a vasútállomáson felfigyeltek a zárt állapotú kerékpárra és úgy döntöttek, hogy „további haszonszerzés céljából ellopják és eladják azt”. Az elkötött kerékpárral vonatra szálltak és Kelenföldig utaztak, ahol azonban a tolvajok maguk sem örülhettek sokáig szerzeményüknek:

az eltulajdonított kétkerekűt egy időre egy helyi kerékpártárolóban hagyták, azonban mire visszatértek zsákmányukhoz, annak már csupán hűlt helyét találták.

A rendőrség az eset kapcsán felhívta a figyelmet, hogy a közösségi médiában – főleg egy zárt csoportban – közzétett bejegyzések csak késve, vagy egyáltalán nem jutnak a hatóság tudomására, ezért amennyiben valaki bűncselekmény áldozatává vagy szemtanújává válik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó friss hírek