Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Fidesz: Gyurcsányék!

Megnyerő tekintetű hölgy a Békement 2021. október 23-i felvonulásán.
Megnyerő tekintetű hölgy a Békement 2021. október 23-i felvonulásán. Részlet a Telex videójából.

Gyurcsányék mindig átverték a nyugdíjasokat. Kormányzásuk alatt fűt-fát ígértek, aztán elvettek egyhavi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettették a nyugdíjasokkal – fogalmazott közleményében a Fidesz Gy. Németh Erzsébet DK-s politikus keddi, a nyugdíjkorhatár emelésére vonatkozó kijelentésére reagálva.

Kiszivárgott: Orbánék emelnék a nyugdíjkorhatárt!

Kiszivárgott: titkos tervek szerint Orbánék a nyugdíjkorhatár emelésére készülnek!Ezzel szemben az Árnyékkormány inkább negyedévente fizetne nyugdíjkorrekciót az orbáni infláció miatt megrekedt időseknek!Kövesd élőben és oszd meg az online sajtótájékoztatómat!🇭🇺🇪🇺

Posted by Gy. Németh Erzsébet on Tuesday, August 22, 2023

A nagyobbik Orbán-párt közleménye szerint a Gyurcsány-párt „hiába próbálja most is megtéveszteni a nyugdíjasokat, mert megszorításokat egyedül csak ők akarnak bevezetni”.

Hozzátették, információik szerint a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést, az élelmiszerár-akciókat és a 13. havi nyugdíjat, mindezzel újra veszélybe sodornák a nyugdíjasok megélhetését!

Gy. Németh Erzsébet előzőleg arról magyarázott, hogy emelheti a nyugdíjkorhatárt az Orbán-kormány, és már azt „pedzegetik”, hogy a novemberben esedékes nyugdíjkorrekciónak is búcsút inthetnek a nyugdíjasok.

Kapcsolódó friss hírek