Életmód

Figyelem, lopnak: 4,3 milliárdból épül madárszínház a Hortobágyon

Belföld

Magyar Péter újabb országjárásra indul

Belföld

Milliárdos vállalkozó állt be Magyar Péter mögé

Visszatér a lakásnyeremény, 110 milliós kőbányai lakást lehet nyerni

szerencsejatek
Fotó: Facebook/Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. várhatón 15 százalékkal meghaladja az idénre tervezett számait az új lakásnyeremény játékának is köszönhetően, amelyet az OTP Csoporttal együttműködve szervez – tájékoztatott Mager Andrea, a társaság elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn.

Kiemelte, hogy az értékes tárgyi nyereményeket – köztük az ingatlant – azok között a játékosaik között sorsolják ki, akik rendelkeznek úgynevezett játékoskártyával. Jelenleg egymillió ilyen ügyfelük van, az év végéig azonban a szám várhatóan 1,3 millióra növekszik – tette hozzá.

Az elmúlt tíz évben a járvány évét leszámítva minden évben kétszámjegyű bővülést értek el – emlékeztetett. A Szerencsejáték Zrt. tavaly 821 milliárd forint szerencsejátékokból származó árbevételt ért el, ami több mint 17 százalékos javulás az egy évvel korábbihoz képest.

A játékoskártya programot a vállalat hat évvel ezelőtt indította, a termék egy kényelmi funkciót takar, illetve a felelős játékra ösztönzi a résztvevőket – ismertette.

Elmondása szerint a kártyát aktívan használó játékosok egy 110 millió forint értékű penthouse jellegű budapesti lakást nyerhetnek, ezen felül hetente egymillió forint értékű nyereményt sorsolnak ki közöttük. A nyereményjáték augusztus 28-tól indul és március 3-áig tart, amikor ki is sorsolják a nyertest.

„Húsz évig minden évben volt lakássorsolás, szép hagyományt élesztünk újra: 50 év óta először a lottótársaság újra lakást kínál” – fogalmazott Mager Andrea.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az eseményen megjegyezte, hogy több szempontból is személyesen közel áll a szerencsejátékhoz, a bank szervezte például korábban a lottózást, amelynek legnagyobb eseménye mindig a lakás-, később a nyaralósorsolás volt. Több mint ötszáz lakást és 220-nál is több nyaralót sorsoltak ki, ezen kívül autót, háztartási eszközöket is lehetett nyerni – idézte fel.

Azzal folytatta, hogy a lottó a mai napig nagyon népszerű, nem hasonlítható más szerencsejátékhoz.

Arra is kitért, hogy az OTP ingatlancége „azóta is” sok lakást épített, volt egy „hullámvölgy”, amikor kevesebbet fektettek be a területen, de most újra igyekeznek „forgalmat generálni”. Óriási előnyük, szerinte, hogy az általuk fejlesztett ingatlanoknál az ügyfelek biztosak abban, hogy a befizetett előleg után a lakást meg fogják kapni, az esetleges hibákat a cég ki fogja javítani, nem fognak eltűnni a pénzükkel.

Az elnök-vezérigazgató tájékoztatott arról is, hogy idén hatszáz lakást terveznek építeni. A nyereményjátékba bevont, jól felszerelt ingatlan Somfa Ligetnél, Kőbányán lesz, annak adóját is átvállalják a szervezők – fűzte hozzá.

Ez is érdekelhet:
Idén augusztusig már 1385 külföldi embercsempészt engedetek szabadon a magyar börtönökből

Kapcsolódó hírek

Nyerges vontató és egy kisbusz ütközött az M1-esen

Jön a vihar! Másodfokú riasztást adtak ki két megyére

10 milliót nyert tippmixen egy abdai férfi

Megdrágul a lottózás szeptembertől, itt vannak az új árak

Új milliárdos született, valaki elvitte a hatos lottót

Ömlenek a Szerencsejáték-milliárdok a NER-es „művészekhez”, lakájokhoz, fideszes politikusok testvéreihez

Ezért már Mészáros Lőrinc is lehajolna: több mint négymilliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

Két telitalálatos is volt a Skandináv lottón, valakik egyenként 272 milliót nyertek

Nagy segítség a magyar családoknak: adómentes lesz a lottó ötös a kormány javaslatára

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!