Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Két női befektetővel bővül a Cápák között, miután Lakatos István is kiszállt a műsorból

Az RTL Cápák között című műsorának befektetői a hatodik évadban.
Az RTL Cápák között című műsorának befektetői a hatodik évadban. Fotó: RTL Sajtóklub

Mint korábban kiderült, kiszáll az RTL Cápák között című befektető-kereső műsorából Tomán Szabina, a csatorna mai közleménye szerint azonban Lakatos István is otthagyta a produkciót; a távozók helyére két üzletasszony érkezik.

Idén új nagyhalakkal bővül a Cápák között csapata, két női Cápával bővül azon üzletemberek köre, akik befektetőként jelennek meg az üzleti showműsorban – olvasható az RTL szerdai bejelentésében.

A műsor új, hatodik évada ráadásul már ősszel elkezdődik, szeptember 3-tól minden vasárnap 19 órától lesz látható az RTL műsorán.

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter személyében két Cápalány csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is szerepelnek.

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának „megkerülhetetlen szereplője”. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.

Kapcsolódó friss hírek