Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Zsákot cipelő, gyanús férfira figyeltek fel Felcsúton, Orbán Viktor utcájában

Nadrágjából egy őzgida került elő, orvvadászat, állatkínzás, lopás miatt is felelnie kell.

Zsákot cipelő, gyanús férfira figyeltek fel Felcsúton, Orbán Viktor utcájában

Összesen tizenkét rendbeli bűncselekmény miatt javasolnak vádemelést a bicskei rendőrök egy férfi ellen, akiről még tavaly június 5-én, éjjel érkezett bejelentés, miszerint

Felcsúton, a Rákóczi utcában nehéz zsákot cipel, gyanúsan viselkedik.

A police.hu közleménye szerint az egyenruhások intézkedtek a férfival szemben, aki arra hivatkozott, hogy egyik ismerősének vitt száraz füvet, azért volt nála a zsák. A rendőröknek azonban szemet szúrt a férfi ruházata, melyben észrevehetően rejtegetett valamit. M. Z. átvizsgálása során egy kis őzgida került elő a nadrágjából, aminek szája és orra szigetelőszalaggal volt leragasztva. Az elkövető elmondta, hogy a közeli nádas mellett találta, ezért haza akarta vinni. Az állat a helyszínen elpusztult.

Később kiderült még, hogy a férfi több vagyon elleni bűncselekmény feltételezett elkövetője, amelyek az elmúlt egy évben történtek a környéken. Cselekményei között szerepel gépkocsikból táskák és pénztárca, valamint lakóingatlanokból különböző szerszámok és más értéktárgyak eltulajdonítása. Emellett több százezer forintos kár okozása is felróható neki köztéri pad, valamint buszmegálló megrongálása miatt.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban továbbították az ügyészségre – olvasható a beszámolóban.

Kapcsolódó friss hírek