Belföld

Közleményben fakadt ki a közmédia Magyar Péterre

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Bulvár

Nagy Feró elmondta a véleményét Magyar Péterről

Orbán Viktor egy hétig kerülte a nyilvánosságot, most kiderült, szabadságon van-e

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT), ahol a kormányfő az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett 2023. augusztus 7-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT), ahol a kormányfő az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett 2023. augusztus 7-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Egy hétig nem posztolt közösségi oldalain Orbán Viktor, és a nyilvánosság előtt sem szerepelt – emlékeztetett hétfőn kora délután a Magyar Hang.

A cikk megjelenése után (valószínűleg függetlenül attól) aztán váratlanul hírt közölt az MTI a miniszterelnökről. Mint írják, Orbán Viktor az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett hétfőn az Országos Műszaki Irányító Törzsnél, ahol a szervezet vezetőivel együtt „áttekintették a helyzetet”.

A közlemény szerint a miniszterelnök a megbeszélés után azt a következtetést vonta le, hogy az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Magyar Hang a sajtófőnöknél rákérdezett, hogy Orbán Viktor megkezdte-e már szokásos nyári szabadságát.

„A miniszterelnök dolgozik, nincsen szabadságon”

reagált a lap megkeresésére Havasi Bertalan.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!