Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Teljes csőd a kormány vállalkozásokat segítő programjának honlapja

A Facebookon azt állítják, minden rendben a felülettel, de a kommentelést azért letiltották.

Az ofa.hu honlapja kedd délután.
Az ofa.hu honlapja kedd délután.

Ma indult (volna) a regisztráció a Vállalkozó Start II. nevű állami pályázati programba, amellyel maximum 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak az induló vállalkozások. A jelentkezést 10 órától hirdették meg, de délutánig még nem indult el a vonatkozó honlap, miközben az OFA Facebook-oldalán azt promózzák, hogy „folyamatosan fogadják a regisztrációkat”.

Tisztelt Pályázók!A regisztrációkat folyamatosan fogadjuk!A nagy érdeklődésre való tekintettel a regisztrációkat nem állítjuk le 1500 főnél!OFA Nonprofit Kft.

Posted by OFA on Tuesday, August 1, 2023

A poszt állításával ellentétben ugyanakkor a weboldal teljesen elérhetetlen, és a Facebook-oldal kezelőinek az sem tűnik fel, hogy a posztjaikra több száz elégedetlenkedő (mérges) reakció érkezik. Nem sokkal 9 óra után azt írták ki, hogy a regisztráció „technikai okok miatt” csak a weboldalról elérhető, majd 10.30-kor kitettek egy linket is, hogy elindult a jelentkezés.

Ez azóta sem nyitható meg, de a közösségi médiában nyomatják tovább: 10.47-kor azt írták, hogy folyamatosan fogadják a jelentkezéseket és nem állítják le a folyamatot 1500 főnél a „nagy érdeklődés” miatt. 11 órakor már azt is hozzátették, hogy a regisztráció után látni kellene az időbélyeget, ha látjuk, akkor sikeres a regisztráció, lépjünk ki, a „jelentkezési lap kitöltése a későbbiekben is elvégezhető”.

A Facebook-posztok alatt mindenesetre sorra letiltották a kommentelést.

Kapcsolódó friss hírek