Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

A vihar miatt több vasútvonalon áll a forgalom

A vihar miatt több vasútvonalon áll a forgalom

A csütörtök reggeli vihar miatt a Kaposvár-Gyékényes-Murakeresztúr-Nagykanizsa vonalszakaszon, továbbá Boba és Ukk, valamint Abaliget és Bükkösd között feszültségkimaradás miatt áll a forgalom, Sávoly és Zalakomár között a biztosítóberendezés is meghibásodott.

😮⛈Rendkívül erős zivatarrendszer robog át a déli országrészen heves szélviharral, felhőszakadással. Piros figyelmeztetés és riasztás van érvényben.https://www.idokep.hu/radarFotók: li88la, Gubee, köszönjük!

Posted by Időkép on Wednesday, July 12, 2023

A Mávinform közlése szerint a Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Dombóvár-Gyékényes, a Celldömölk-Boba-Zalaegerszeg, a Dombóvár-Pécs vonalon a vonatok várakozásra kényszerülnek, 60-90 perccel megnőhet a menetidő. Nagykanizsa felől a dél-balatoni vonalszakaszra jelentős késéssel érkeznek a távolsági vonatok.

A Karádról 5.48-kor Kaposvárra elindult személyvonat egy kidőlt fa miatt várakozik Bonnya előtt. Útját várhatóan jelentős késéssel folytatja.

A hegyeshalmi vonalon nem a vihar tett keresztbe a MÁV-nak, hanem saját maga: letört a Csornáról a Keleti pályaudvarra tartó Intercity áramszedője, ezért ott 20-40 perces késések lehetnek. A közlemény szerint Ács és Komárom között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy munkatársaik a vonaton utazó mintegy háromszáz embernek segítettek átszállni a mentesítő járatra.

Kapcsolódó friss hírek