Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Fidesz: a baloldal nem akarja, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek!

Az továbbra sem derült ki, hogy miért akarnának ilyet.

Rendőrök és tiltakozók a pedagógusok tervezett státusztörvénye elleni tüntetés vége után a Karmelita kolostornál tartott demonstráción 2023. május 3-án.
Rendőrök és tiltakozók a pedagógusok tervezett státusztörvénye elleni tüntetés vége után a Karmelita kolostornál tartott demonstráción 2023. május 3-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A baloldal nem akarja, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek – hazudta írta a Fidesz keddi közleménye annak kapcsán, hogy az Országgyűlés fideszes többsége elfogadta a pedagógusokat tovább sanyargató státusztörvényt.

Azt írták – ki tudja milyen logikai kanyarral eljutva ide –, hogy „a mai szavazáson kiderült”, hogy a baloldal nemcsak az Európai Parlamentben, hanem a magyar parlamentben is megtesz mindent az ellen, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek, heti 24 órát tanítsanak és 10 hét szabadságot kapjanak.

A Fidesz szerint ugyanis az elfogadott új életpályatörvény mindezt garantálja a pedagógusok számára (vagyis mostantól érdemes lesz majd figyelni, hogy valóban minden pedagógus 800 ezer forintot keres-e, hiszen immár az Orbán-párt törvénye mindezt „garantálja” számukra).

Kapcsolódó friss hírek