Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Novák Katalin részvétét fejezte ki a honvédségi helikopter-baleset hozzátartozóknak

„Magyarország Önök mellett áll!”

Novák Katalin köztársasági elnök (k) a NATO koszovói missziójában (KFOR) szolgáló magyar katonáknál tett látogatásán a Novo Selo-i táborban 2022. szeptember 13-án.
Novák Katalin köztársasági elnök (k) a NATO koszovói missziójában (KFOR) szolgáló magyar katonáknál tett látogatásán a Novo Selo-i táborban 2022. szeptember 13-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Novák Katalin köztársasági elnök részvétét fejezte ki a magyar katonai helikopter horvátországi balesetében elhunyt honvédek hozzátartozóinak és megköszönte a horvát mentőegységek munkáját.

„Őszinte részvétem a helikopter-balesetben elhunyt honvédek hozzátartozóinak, Magyarország Önök mellett áll!”

– fogalmazott a köztársasági elnök közösségi oldalán. Megköszönte a horvát mentőegységek munkáját és Zoran Milanovic horvát elnök támogatását, aki telefonon fejezte ki részvétét.

Őszinte részvétem a helikopter-balesetben elhunyt honvédek hozzátartozóinak, Magyarország Önök mellett áll! Köszönöm a…

Posted by Novák Katalin on Wednesday, June 21, 2023

A Honvédelmi Minisztérium szerdán délután közölte, hogy szolgálatteljesítés közben lezuhant egy magyar katonai helikopter Horvátországban. A Magyar Légierő két Airbus H145-ös helikoptere légi kiképzési feladatot teljesített a horvát légtérben, amikor az egyik helikopter – három emberrel a fedélzetén – egyelőre tisztázatlan körülmények között, Horvátország középső részén lezuhant. A mentőcsapatok megtalálták a helikopter roncsait, átkutatásuk során egyelőre két katona holttestét találták meg, harmadik társukat még keresik – írták.

Kapcsolódó friss hírek