Bulvár

Nagy Feró elmondta a véleményét Magyar Péterről

Belföld

Milliárdos oligarcha rokonával az oldalán magyarázott Orbán Esztergomban arról, hogy a hatalom és a pénz áll szemben a békevággyal

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületben

Előállítanak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában 2023. június 14-én.
Előállítanak egy 38 éves nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában 2023. június 14-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból Budapesten, a IX. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya az üggyel kapcsolatban azt közölte: a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a IX. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból.

A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

Az eset során nem sérült meg senki.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van – írták.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!