Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Meztelen nő rohangált egy budapesti plázában, többen videóra vették

Csak egy átlagos nap a Westendben.

Meztelen nő rohangált egy budapesti plázában, többen videóra vették
Fotó: Wikipedia/Westend Shopping Center

Ismét hallatott magáról Budapest segglyuka, a Westend: miután a napokban Opitz Barbi énekesnőt terrorizálta egy társaság, most egy meztelen nő őrjöngött a hírhedt Nyugati téri proletárplázában.

A Bors azt írja, a nő egy ruhaboltba betérve szabadult meg a viseletétől, majd anyaszült meztelenül ordítozni és táncolni kezdett. Pár másodperc elteltével azonban erőszakosan viselkedésbe torkollott a jelenet. A biztonsági szolgálat a rendőrség és a mentők segítségét kérte, végül a hatóságoknak testi kényszert is be kellett vetniük, hogy meg tudják fékezni a nőt – olvasható a cikkben.

Egy szemtanú a lapnak azt mondta, miután a biztonsági szolgálat, és a bolt dolgozói felszólították, hogy hagyja abba és öltözzön fel, a nő erőszakossá vált:

szerzett egy szabó ollót és azzal kezdett el hadonászni.

„A rendőrségre 2023. június 7-én 13 óra 11 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy VI. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletében egy meztelen nő őrjöng. A VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei érkezésekor az artikulálatlanul kiabáló nőnél egy nagy szabóolló volt, amit többszöri felszólítás ellenére sem tett le, valamint aktívan ellenállt az intézkedésnek, ezért a járőrök vegyi eszközt és testi kényszert alkalmazva megbilincselték a nőt. A mentőszolgálat munkatársai a nőt rendőri kísérettel kórházba vitték. A VI. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást” – közölte az este kapcsán a rendőrség.