Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Elverte a jégeső Budapestet, fennakadások voltak a tömegközlekedésben

Elverte a jégeső Budapestet, fennakadások voltak a tömegközlekedésben
Fotó: Időkép

Egy hidegfront érkezése miatt labilissá vált a légkör pénteken Magyarország fölött, így sokfelé csapott le zivatar, helyenként jégesővel tarkítva az égi áldást.

⛈🧊Egyre több a zivatar, a fővárost elverte a jégeső👇https://www.idokep.hu/hirek/egyre-tobb-a-zivatar-jegesobol-sincs-hiany/Fotók: Sholltbush, Vityalosa és Dóczi Zoltán – Budapest/

Posted by Időkép on Friday, June 2, 2023

Az Időkép beszámolója szerint elsőként Pécs, Várpalota és a főváros környékén szakadt le az ég, a zivatarokat pedig több helyen jégeső is kísérte. Dél körül ezt ehetett tapasztalni a Józsefvárosban:

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte, a 17-es és a 61-es villamos menetrendjében fennakadások voltak, a 17-es helyett pótlóbuszokat is be kellett vetni. A 60-as villamos egy szakaszán szintén pótlóbuszok közlekedtek.

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton az ország nagy részén már sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor. Hajnalban 9-16, napközben 21-27 fok várható.

Vasárnap a napos időt nyugaton és keleten, délkeleten zavarhatja több gomolyfelhő, ezeken a tájakon zápor, néhol zivatar előfordulhat. Hajnalra 6 és 13 fok közé hűl le a levegő, délután 22-28 fokot mérhetünk.