Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Beleszédültek a seggnyalásba Orbán hívei, többen már ma felköszöntötték a holnap szülinapos miniszterelnököt

Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Habár csak szerdán, május 31-én ünnepli hatvanadik születésnapját Orbán Viktor, többen annyira izgatottak, hogy már ma nekiestek a Facebooknak, ország-világ előtt megvallani figyelmességüket.

A 444.hu azt írja, így tett Németh Zsolt, aki már reggel kilőtte közös fotóját Orbánnal, majd néhány perccel később a KDNP-s Harrach Péter is gyorsan az események után eredt, azonban valószínűleg a kommunikációs stábja jobban figyelt, mert nem sokkal később le is szedték a posztot. Fél 11-re aztán Németh bejegyzése is eltűnt a közösségi oldalról, így most nagy kérdés, hogy holnapra új köszöntések készülnek-e, vagy csak vázlatba tették a mait.

Hogy mi vár a vétkesekre, akik az egyetlen fontos dátumot, a Kedves Vezető születésnapját sem voltak képesek megjegyezni, az szintén kérdés. Reméljük nekik a legjobbakat, ahogy Orbán Viktornak pedig természetesen még legalább 60 évet – Baracskán vagy Sopronkőhidán.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten