Megtért, megkeresztelkedett és a házasságát is megerősítette Armani strandpapucsában Kis Grófo

Bulibáró + ATV-fáraó = Isten (AMEN).

Megtért, megkeresztelkedett és a házasságát is megerősítette Armani strandpapucsában Kis Grófo
Fotó: Facebook/Kis Grófo

„Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap a számunkra a feleségemmel”

írta Facebook-oldalán Kis Grófo, aki a napokban töltötte 30. születésnapját, és ez alkalomból még Orbán Viktor is felköszöntötte.

Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben , ami nagyon jól esett ,viszont a mai nap több szempontból is boldog…

Posted by Kis Grófo on Thursday, May 25, 2023

A kormánypárti zenekultúra Győzike utáni második legjelentősebb roma képviselője a poszt szerint Németh Sándor lelkész szolgálatait vette igénybe.

„Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – olvasható még a beszámolóban, melyből az is kiderül, hogy a zenész és felesége „az Úr előtt is megerősítették a házasságukat”.

A Bulibáró nagy napjáról az ATV-fáraó is megemlékezett, Németh Sándor a Facebook-oldalán azt írta:

„A vízkeresztség előtt beszélgettünk Istenről és Jézus Krisztusról, valamint a Szent Lélek munkájáról. Tanúsítani tudom, hogy Laci őszinte szívéből szereti Jézus Krisztust, nyitott és szomjas a szíve a Szent Lélek személyére és működésére, valamint nagyszerű képességgel rendelkezik a természetfeletti valóság megismerésére, és a szellemi dolgok megkülönböztetésére. Laci számára nagy áldás, hogy felesége, Tünde szintén eldöntötte, hogy követni fogja szeretett férjét a hit útján is”.

Ezek is érdekelhetnek