Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Quanswer – Most Android alkalmazással is elérhető

A Quanswer nyitóoldala.
A Quanswer nyitóoldala.

A közelmúltban beszámoltunk az új kérdezz-felelek típusú közösségi oldal, a Quanswer indulásáról. Azóta óriási népszerűséget szerzett a platform, és mostantól már elérhető Android operációs rendszerre fejlesztett alkalmazásként is.

Az új Quanswer Android alkalmazás egy könnyen kezelhető és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek a közösségi oldalhoz. Az alkalmazás kihasználja az Android platform előnyeit, és optimalizálja az élményt, így a felhasználók könnyedén válaszolhatnak kérdésekre, böngészhetnek témák között, és követhetik kedvenc felhasználóik tevékenységét.

Az Android alkalmazás tovább bővíti a Quanswer elérhetőségét, és még inkább megkönnyíti a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a közösséghez, tanuljanak új dolgokat és osszák meg saját tapasztalataikat. Legyen az egy okostelefon vagy táblagép, a Quanswer alkalmazás a lehető leghatékonyabb és legkényelmesebb módja annak, hogy részt vegyenek az interaktív tudás- és tapasztalatmegosztásban.

„Az Android alkalmazás elérhetősége egy fontos mérföldkő a Quanswer számára. Ezzel még szélesebb körűvé tesszük a közösségünk számára elérhetővé a platformot, és lehetővé tesszük számukra, hogy a mindennapi életük részévé tegyék a kérdezést és válaszadást”

– nyilatkozta a Quanswer alapítója.

Az új Quanswer Android alkalmazás már elérhető a Google Play Áruházban, és ingyenesen letölthető minden Android-eszközre. Bátran töltsd le az alkalmazást, és csatlakozz a Quanswer közösségéhez, hogy szerezz új ismereteket, találj válaszokat kérdéseidre és építsd kapcsolataidat a hasonló érdeklődésű emberekkel.

További információkért és a Quanswer letöltéséért látogass el a Play áruházba.