Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Férfias meglepetések bármilyen alkalomra

HirdetésHirdetés
Férfias meglepetések bármilyen alkalomra

Motor, versenyautó, autószerelés, esetleg Forma 1? Ki ne szeretné a száguldást, a kocsikat, a velük való munkát, az adrenalint. A járműrajongók számára sokszor nem egyszerű meglepetést találni, hiszen aki nem ért ehhez a világhoz, az nincs tisztában azzal, hogy mije van egy férfinak ezzel kapcsolatban és milyen nincs. Érdemes ezért alaposan utánajárni a helyzetnek, hogy tényleg meglepetést tudjunk okozni.

Ebben a cikkben férfias meglepetéseket gyűjtöttünk össze, olyanokat, amiknek senki sem tud ellenállni.

Járgányok és minden, ami autó

Bár az tény, hogy nemcsak az urak vannak oda a négy-, esetleg kétkerekű járművekért, azért többségében őket nyűgözi le a hang, amit kiadnak magukból. Éppen ezért érdmes például a Pamutlabor Pólónyomda járműves pólói között nézelődni, ahol bőven akad egyedi, Forma 1-es, motoros, autószerelős változat. Ha meg akarunk lepni egy férfit, akkor nem kell tehát azonnal egy új autóra, egy karórára vagy éppen egy megszokott zoknira gondolni. Ezeket a felsőket sok esetben bármikor viselhetik, így nemcsak tükrözik az adott személy jellemét, de még hasznosak is.

A “Forma 1 is calling” például pont egy olyan modell, ami nem túl feltűnő, cserébe egy igazi autót ábrázol. A pamut felső 22 színben és 8 méretben kapható, ami lehetőséget ad arra, hogy bár egy előre legyártott mintás felsőt adjunk át, mégis egyedivé tegyük a meglepetést. Ennek kapcsán ott van még a “Motoros pár”, a “Baby biker evolution”, valamint a “Jóképű autószerelő”, amit akár szakmabelinek is átadhatunk.

Miben érdemes még gondolkodni?

Ha esetleg a póló ötlete nem nyerte el a tetszésünket, esetleg korábban már adtunk hasonló ajándékot, akkor itt az ideje más vizekre evezni. Egy jó kávés- vagy teásbögre ugyanis szintén remek választás egy motoros vagy autós számára. Hasonló mintákkal és feliratokkal szerezhetjük be őket, mint a ruhadarabokat, de a Pamutlabor Pólónyomda saját igényeket is kielégít, így ha megálmodtunk valami különlegességet, akkor bátran felvehetjük velük a kapcsolatot.

Még mindig nincs meg az, amiről úgy gondoljuk, hogy tökéletes ajándék lenne egy férfi számára? Akkor ott vannak a telefontokok, amelyekre tulajdonképpen mindenkinek szüksége van, legyen az úriember vagy esetleg egy hölgy. Ebben az esetben tudni kell persze a telefon fajtáját, de onnantól a választás már gyerekjáték. Kombinálhatjuk is a meglepetéseket, hiszen egy ugyanolyan felirattal ellátott felső, hozzá egy tok és egy bögre szinte a legjobb ajándékcsomag, ami csak létezik.

Mi a helyzet azokkal, akik nem rajonganak az autókért?

Szeret videójátékozni? Szívesen néz sorozatokat és filmeket? Imádja az állatokat, a munkáját, esetleg van valami különleges hobbija? Akkor szintén jó helyen nézelődünk, hiszen a felsők, kiegészítők, vászontáskák, párnahuzatok ugyanúgy kaphatóak ezekkel a mintákkal. Legyen szó Harry Potterről, Nintendóról, esetleg egy cuki kutyás pólóról, ezek mind egyedi és különleges, nem utolsósorban praktikus meglepetések születésnapra, névnapra, esetleg évfordulóra.

Ez is érdekelhet

Kitört a káosz Balatonfüreden: nézd, mi történik most!

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”