Megszületett a híres instagramozó nő és nagyon gazdag rapper gyermeke

Kulcsár Edina (b) és G.w.M. (b).
Kulcsár Edina (b) és G.w.M. (b). Fotó: TV2

Instagramon jelentette be a G.w.M nevű roma rapper, hogy megszületett Kulcsár Edina celebbel közös kislányuk, Varga Amara (a hunglishül „dzsívíem”-nek ejtett muzsikus polgári neve ugyanis Varga Márk).

G.w.M-ről és Kulcsárról azt kell tudni (nem kell, de valamivel muszáj kitölteni a cikket), hogy mostanáig gyakorlatilag előző házasságaik okán volt bérelt helyük a bulvármagazinok címlapján: a férfi bizonyos Melanietól, míg Edina a szintén semmirekellő bulvárszereplő „Csutitól” érkezett az új kapcsolatba, agóniájukkal napi 3-5 hírre való témát szolgáltatva a Bors, Blikk, Story, Ripost (stb.) nyomdaipari termékeknek. A Röviden celeb-ügyi szakértőinek egybehangzó értékelése szerint ez a helyzet fog most annyiban megváltozni, hogy ezentúl a „kis csöppség” is várhatóan számos fontosabbnál fontosabb cikkhez szolgáltat majd alapanyagot.

Az egyesek szerint kamu vagyonukkal, márkás cuccaikkal előszeretettel kérkedő párról a Luxushírek írta meg tegnap, hogy babakocsiból sem érték be akármilyennel: egy fotó szerint aranyozott taligában fogják tologatni Amarát.

„Íme a mi kis babakocsink, amit a családunk csak ékszerdoboznak hív! Igaz, hogy még nem helyeztük forgalomba, de ahogy meghozta a futár azonnal összeraktuk és azóta nap mint nap gyönyörködünk benne”

– írta közösségi oldalán a nő. A gyermekről egyelőre még nem posztolt.

Ezek is érdekelhetnek