„Végre megpihenhet” – Apáti Bence páros lábbal szállt bele az elhunyt Vágó Istvánba

Apáti Bence balett-táncos, kormánypárti propagandista.
Apáti Bence balett-táncos, kormánypárti propagandista. Fotó: Facebook/Apáti Bence

Miközben a gazdái éppen Ferenc pápa előtt csúsznak-másznak, Apáti Bence fideszes balettozó-publicista nem éppen keresztényi stílusban emlékezett meg a szombatra elhunyt Vágó Istvánról.

Az állandó készültségben lévő kormánypárti őrjöngő a saját követői megrökönyödésére is azt írta Facebook-oldalán:

„Öregkorára a DK politikusakén, Gyurcsány egyik legodaadóbb híveként időnként, sőt valójában szinte mindig olyan benyomást keltett, mint aki elvesztette a józan eszét, de most végre megpihenhet.”

Elhunyt Vágó István. Öregkorára a DK politikusakén, Gyurcsány egyik legodaadóbb híveként időnként, sőt valójában szinte…

Posted by Apáti Bence hivatalos oldala on Saturday, April 29, 2023

Hogy Apátinak mivel lesz most jobb, hogy Vágó István „végre” nincs az élők között, az a posztból nem derül ki – nyilván ez is valami olyasmi lehet, mint a férfi balett: jobb nem bolygatni a miértet.

A követői mindenesetre nem hagyták annyiban, a legnépszerűbb hozzászólás is csak annyira finomkodik:

„Egy MAGYAR televíziós legendát gyászol az egész ország, akihez te sohasem fogsz sem emberileg, sem erkölcsileg felérni, de nyilván neked még egy halottba is bele kell állni a politikai hovatartozása miatt. Hidd el, erre még a elvtársak sem lesznek büszkék, mivel amiről tanúbizonyságot tettél az nem keresztény jobboldali viselkedés, hanem a legmocskosabb, legtiszteletlenebb féreg tempó.”

Ezek is érdekelhetnek