Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

LMP: tiltsák be a TikTokot a 18 év alattiak körében!

Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese beszél a pártnak az akkumulátorgyárak és a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ellen szervezett fáklyás demonstrációján Budapesten, az NVB épülete előtt 2023. április 4-én.
Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese beszél a pártnak az akkumulátorgyárak és a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ellen szervezett fáklyás demonstrációján Budapesten, az NVB épülete előtt 2023. április 4-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A megboldogult Torgyán József vagy a korai Jobbik szellemét idéző „tilcsák bea” típusú sajtótájékoztatót tartott kedden az LMP frakcióvezető-helyettese.

Kanász-Nagy Máté arról beszélt, pártja szerint be kell tiltani a TikTokot a 18 év alatti fiatalok körében és fontos lenne, hogy szigorú pályaalkalmassági vizsgálaton essenek át azok, akik a gyermekvédelemben kívánnak elhelyezkedni.

Az LMP gyermekvédelmi javaslatairól – Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese

Posted by LMP – Magyarország Zöld Pártja on Tuesday, April 11, 2023

Az LMP ezért a többi között ezt is szorgalmazza országgyűlési határozati javaslatában, amelyről Kanász-Nagy azt mondta: elvégezték a Fidesz helyett a munkát. Az ugyanis még nem tudható, hogy a kabinet mikor nyújtja be a gyermekek védelmét szolgáló javaslatát, az eddigi kormányzati előterjesztések az LMP szerint csak propagandacélt szolgáltak vagy az LMBT közösségek kirekesztését – hangzott el.

Az LMP javaslatai ezzel szemben valódi megoldást szolgálnának – hangsúlyozta. Sérelmezte ugyanakkor, hogy az Országgyűlés Népjóléti bizottságának kormánypárti többsége elutasította azt a indítványt, amely megemelte volna a gyermekjóléti juttatások értékét, valamint az ágazatban dolgozók bérét.

Másik javaslatuk nemcsak szigorú pályaalkalmassági vizsgát, pszichológiai vizsgálatot írna elő a gyermekvédelemben dolgozóknak, vagy például a TikTok betiltását a 18 év alattiak számár, hanem a más közösségi platformokhoz való hozzáférést is szigorítaná számukra – mondta.

Ha a kormány valóban fontosnak tartja a gyermekvédelem kérdését, figyelembe venné az LMP javaslatait – jelentette ki Kanász-Nagy Máté.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró