Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Hadházyék ismét kordont bontottak a Karmelitánál, Orbán a hátsó bejáraton surrant be

Nem bír lejönni Hadházy Ákos és a Momentum arról a 2007-es mozzanatról, amikor fideszesek teátrálisan szétszedték a Parlament előtti kordont: néhány hete valamiért azt gondolják, hogy az ellenzék számára is ugyanez hozhatja el a fordulatot, ezért szerdán harmadszor is nekiestek a Karmelita kolostor körül felállított kerítésnek.

„Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egykori Várszínház elé felhúzott kordon – amelyet szerdán harmadik alkalommal is elbontottunk – milyen célokat szolgál, mint a miniszterelnök és Varga Judit miniszter asszony magatartása. Egyikük sem vállalta a kockázatot, hogy szembe kelljen nézni ellenzéki képviselőkkel vagy a sajtó munkatársaival”

értékelte a műveletet Hadházy, aki szerint, ha jól értjük, Orbánnak és Vargának a negyedik kétharmad után sincs nagyobb félelme, mint az ellenzéki képviselők és néhány újságíró rosszalló tekintete.

Ezen a fotón egyébként minden látszik, ami Orbánék egykori kordonbontásáról hiányzott (és éppen emiatt vált szimbolikusan jelentőssé, a mostani meg csak ellenzékiesen kínos):

  • a színházi kesztyűben akciózó értelmiségi, akinek valószínűleg technikaórán találkozott utoljára a bőre fémmel,
  • a smart casual „Ma Még Máshol Is Jelentőset Alkotok” öltözékek,
  • hogy öten nem boldogulnak a rögzítéssel (de tőlük retteg a hatalom),
  • és az egész elfuserált bohózat lényege, az építkezés, amit igen, máshol is kerítéssel vesznek körbe, nem csak a Karmelitánál:
kerites-bonatas

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Kapcsolódó friss hírek